Szervezett és tapasztalt túravezetővel vezetett terepjárós túrák

Nálunk TE VEZETSZ, mi meg biztosítunk mindent ami a túrához szükséges, mutatjuk az irányt, Tiéd az élmény, ezzel megőrizve az off-road sport jellegét!

Röviden Rólunk

Röviden Rólunk

Miért érdemes minket választani?
Kaland, adrenalin, móka, csapatmunka jó emberek társaságában, mesés székely tájakon! Ezen szenvedélyek összefonódásából jött létre a Hargita Offroad, melynek célja, hogy vendégeit a legjobb terepjárós túra élményeivel gazdagítsa, de ugyanakkor megőrizve az off-road sport jellegét.

Több éves motorosszán túra szervezés tapasztalatai alapján tudjuk, hogy mire van szüksége a mai rohanó világban, az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeinknek.
Ezért túráinkat tömörre és tartalmasra szervezzük, figyelembe véve a kevés szabadidőt, csomagajánlatainkkal segítünk kis időre kiszakítani vendégeinket a hétköznapok rohanásából, megpihenni, feltöltődni.

Túráinkon nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, tapasztalt túravezető irányításával, vigyázva a természetre, növény és állatvilágra.
Nagyon fontos számunkra, hogy vendégeink igényes szervezésben és minőségben részesüljenek, és maradandó élményekkel térjenek haza.

Hozzánk vendégként érkezel és barátként távozol!

TÚRÁINKON MEGMUTATJUK NEKED SZÉKELYFÖLD FESTŐI SZÉPSÉGŰ TÁJAIT

Gyere és éld át!

Gyere és éld át!

Túráinkon megmutatjuk Neked Székelyföld legszebb hegyeit, gerinceit, völgyeit, olyan helyekre viszünk ahová átlagos járművekkel nem tudsz eljutni, erdei utakon, patak medrekben, vízmosásokban vezet utunk.
Nehéz terepviszonyokra, egységesen felkészített járműflottával állunk rendelkezésedre, tapasztalt túravezetővel, akivel folyamatos rádiókapcsolatban állsz, kapva az iránymutatást és tanácsokat
Kiknek ajánljuk túráinkat?
Túráinkat elsősorban terepjáróval nem rendelkező vendégeinknek ajánljuk, de ugyanakkor saját terepjáróddal is részt vehetsz túráinkon.
Kik vezethetik járműveinket?
Offroad tapasztalattal nem rendelkező személyek, amatőr és profi offroadosok egyaránt, B jogosítvány birtokában.
Kik vehetnek részt túráinkon?
Túráinkat elsősorban családoknak, baráti társaságoknak, kicsiknek, nagyoknak, pihenni és kalandra vágyóknak és nem utolsó sorban céges rendezvényekre, csapatépítésre egyaránt ajánljuk.

FESTŐI KÖRNYEZETBEN ÉPÜLT CSALÁDIAS HANGULATÚ PANZIÓNKBAN VÁRJUK KEDVES VENDÉGEINKET

Szállás

Szállás

Vállalkozásunk története 2019 májusában kezdődött el ténylegesen, amikor az első csoportunkat vendégül láthattuk.

A Famíves vendégházunk Erdélyben, pontosabban Csíkrákoson található csendes, vidéki környezetben, amely kellemes kikapcsolódást biztosít az idelátogatók számára. A „famíves” elnevezés, ahogy a jócskán előforduló fából készült egyedi elem is, a vendégház előtti asztalosműhely emlékét idézi fel, és ezáltal tulajdonít különleges hangulatot a hely számára.

A feltüntetett csomagajánlatainktól eltérő igényeid esetén, elkészítjük személyre szabott ajánlatunkat!

Csomagajánlataink Áraink

Galéria

A képek pedig önmagukért beszélnek!

NÉZD MEG A MOTOROSSZÁN TÚRA AJÁNLATUNKAT IS!

A legjobb Székelyföldi motorosszán túrák!

Bővebben

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj ajánlatot, tájékoztatást e-mailen vagy telefonon!

Lépjen kapcsolatban velünk

Cím

Csíkrákos – Bogát utca, Hargita megye, Románia

Elérhetőségek

Portik Barna: +36 30 2030246      Balázs-Fülöp Éva: +40 758 060270

E-mail

terepjarostura@gmail.com